Το πάθος του ανθρώπου για το κυνήγι βρίσκεται στο ενστικτό του…

arrowarrow
arrowarrow

Η Γ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, το οποίο συνεργάζεται και εποπτεύεται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Τα όρια ευθύνης της είναι ολόκληρη η Πελοπόννησος και τα νησιά Ζάκυνθος, Κεφαλονιά και Ιθάκη. Περιλαμβάνει 48 Κυνηγετικούς Συλλόγους οι οποίοι απαρτίζονται από 34.000 περίπου μέλη-κυνηγούς. Η δραστηριότητά της περιλαμβάνει την προστασία και διαχείριση του φυσικού μας περιβάλλοντος με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη, προστασία και διατήρηση της θηραματοπανίδας.

Τελευταίες Ανακοινώσεις

Thumbnail Ξεκίνησε σήμερα η παράδοση - παραλαβή των νεοαποκτηθέντων τετρακίνητων οχημάτων από την Γ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου, παρουσία του Προέδρου κου Χριστοφόρου Ευάγγελου και του Γεν. Γραμματέα κ Δάρμα Βασίλειου. Ευχόμαστε στους Θηροφύλακες που τα παρέλαβαν να είναι καλοτάξιδα και να τους βοηθήσουν τα μέγιστα στα καθήκοντά τους.
Thumbnail Την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2017 οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Ηλιόπουλος Δημήτριος, Καγιούλης Δημήτριος και Παναγιώτου Γεώργιος κατά την άσκηση των καθηκόντων τους στην περιοχή Παναγιά Αρκαδίας και περί ώρας 20:30 εντόπισαν ένα όχημα να εισέρχεται σε χωματόδρομο. Ακολουθώντας την πορεία του οχήματος και μετά από δύο χιλιόμετρα περίπου είδαν το όχημα σταματημένο και τον...
Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Ξυδιάς Εμμανουήλ και Φούτρης Νικόλαος με περιοχή ευθύνης τους αυτήν των Κυνηγετικών Συλλόγων Άστρους και Τρίπολης αντίστοιχα, περιπολούσαν από κοινού αξιοποιώντας σχετική καταγγελία για παράνομη θήρα εντός του Καταφυγίου Άγριας Ζωής «Φαράγγι Μαζιάς». Μετέβησαν στην περιοχή της Τ.Κ. Καστάνιτσας και περίπου στις 23:00...

 Επικοινωνία
ΈΔΡΑ: Πάτρα Δ. Γούναρη 9-11  Τ.Κ.:26221  Τ.Θ.: 3009 Τήλ: 2610-361671 / 72 FAX: 2610-346614 Email: info@gkop.gr

© 2016 Gkop. All Rights Reserved. Designed By Aktis.gr

Search