Μήνυση για λαθροθηρία και παράνομη μεταφορά όπλου στους Αγίους Θεοδώρους (30-09-2017)

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Αρναουτόπουλος Γεώργιος, Νέγρης Δημήτριος και Σταμάτης Παναγιώτης, με περιοχή ευθύνης αυτή των Κυνηγετικών Συλλόγων Λουτρακίου, Νεμέας και Τενέας αντίστοιχα, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους στην περιοχή Αγίων Θεοδώρων εντόπισαν ένα αγροτικό όχημα. Κατά τον έλεγχο που διενήργησαν όπως η νομοθεσία προβλέπει, βρέθηκε εντός του οχήματος ένα κυνηγετικό δίκαννο όπλο εκτός θήκης και στην καρότσα του οχήματος δύο σκύλοι δίωξης, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του οχήματος δεν κατείχε την απαιτούμενη άδεια θήρας.

Υπεβλήθη η σχετική μήνυση εναντίον του για παράνομη θήρα άνευ της σχετικής άδειας, καθώς και για παράνομη μεταφορά κυνηγετικού όπλου, ενώ κατασχέθηκαν το κυνηγετικό όπλο και τα φυσίγγια όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις της Δασικής Νομοθεσίας.

ArnaoutoloulosNegrisStamatis