Παγίδα-κλουβί για αγριόχοιρους στα Αραχωβίτικα Πάτρας (13-07-2017)

Την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017 ο Θηροφύλακας της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Γεωργίου Μάριος με περιοχή ευθύνης του Κυνηγετικού Συλλόγου Καμαρών σε συνεργασία με τον Θηροφύλακα του Κυνηγετικού Συλλόγου Πάτρας Κυριακόπουλο Βασίλη, αξιοποιώντας σχετική καταγγελία η οποία εδόθη στο μέλος του ΔΣ του Συλλόγου κο Δρίτσα Θεόδωρο και υπό την άψογη συνεργασία και καθοδήγησή του, μετέβησαν στην περιοχή Αραχωβίτικα του Δήμου Πάτρας όπου εντόπισαν μία παγίδα-κλουβί στην οποία είχαν αιχμαλωτιστεί δύο μικροί αγριόχοιροι.

Οι Θηροφύλακες παρέμειναν στην περιοχή μέχρι το βράδυ αλλά δεν εμφανίστηκε κανένας και ως εκ τούτου προέβησαν στην κατάσχεση της παγίδας και των δύο μικρών αγριόχοιρων οι οποίοι μετά από σχετικές οδηγίες του υπεύθυνου θήρας του Δασαρχείου Πατρών μεταφέρθηκαν στο εκτροφείο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου προκειμένου να ανατραφούν και εν ευθέτω χρόνο να απελευθερωθούν σε ασφαλή χώρο εντός του παρακείμενου Καταφυγίου Άγριας Ζωής, όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις του Νόμου περί Θήρας.

Klouvi 1

Klouvi 2